2-4-8 Triathlon Frombork 2019 – Nowe miejsce, na pewno ciekawe

Fot. el kapitano

W niedzielę (25 sierpnia) odbył się 2-4-8 Triathlon Frombork. Kolejne miejsce w województwie warmińsko-mazurskim, gdzie odbywa się impreza w tej dyscyplinie. Kalendarz jest tak napięty, że trudno liczyć na dużą frekwencje, gdy w tym samym czasie wyznaczono zawody w nieopodal położonych miejscowościach. Frombork przyjął triathlonistów bardzo życzliwie, zaproponował nowinki (specyficzne dystanse) i to powinni zaowocować w przyszłości.

Większość uczestników stanowili reprezentacji Trójmiasta, ale oczywiście nie zabrakło amatorów z Warmińsko – Mazurskiego. Na najdłuższym dystansie trzecie miejsce zajął Tomasz Wasiak z Elbląga, na średnim na piątej pozycji uplasował się Wojciech Jabłonowski (Elbląg), a na najkrótszym siódmy był Adam Ślęzak (Tolkmicko).

Wyniki

Ósemka (0.8 km+79.9 km+7.9 km)

1 WYDARTY Emil GDAŃSK OPEN 1 M 1 00:17:04 3 00:00:53 02:13:06 2 00:01:03 00:35:32 1 03:07:38.65

2 BLUJ Mikołaj GDAŃSK OPEN 2 M 2 00:17:06 4 00:01:44 02:20:23 3 00:01:09 00:38:30 2 03:18:52.75 +00:11:14

3 WASIAK Tomasz ELBLAG OPEN 3 M 3 00:18:30 5 00:01:38 02:36:36 4 00:01:08 00:41:43 3 03:39:35.15 +00:31:56

4 BLUJ Roman GDYNIA OPEN 4 M 4 00:22:29 6 00:02:14 02:41:29 5 00:01:19 00:43:38 5 03:51:09.05 +00:43:30

5 LEO Michał GDYNIA OPEN 5 M 5 00:27:06 7 00:01:57 02:41:41 6 00:01:20 00:42:27 4 03:54:31.90 +00:46:53

6 BARTEL Anita GDAŃSK OPEN 6 K 1 00:15:57 2 00:01:48 03:06:10 7 00:01:54 00:46:27 6 04:12:16.85 +01:04:38

69787046 1209547602550644 7249502142464000000 n

Czwórka (0.3 km+39.9 km+3.9 km)

1 GWIZDAŁA Karol GDAŃSK M20/M30 1 M 1 00:08:53 2 00:00:45 01:04:09 1 00:00:43 00:18:09 5 01:32:39.60

2 LEWANDOWSKI Tomasz BYDGOSZCZ M20/M30 2 M 2 00:09:00 3 00:01:03 01:12:00 2 00:00:44 00:16:29 2 01:39:16.45 +00:06:36

3 KUŚKA Adam RYBNIK M20/M30 3 M 3 00:08:31 1 00:00:52 01:14:12 3 00:00:32 00:15:58 1 00:05:00 01:40:05.00 +00:07:25

4 URBANIAK Daniel GDYNIA M40 1 M 4 00:11:49 13 00:02:00 01:15:34 4 00:01:03 00:16:55 3 01:47:21.50 +00:14:41

5 JABŁONOWSKI Wojciech ELBLĄG M40 2 M 5 00:11:37 11 00:01:27 01:18:53 5 00:00:52 00:18:07 4 01:50:56.70 +00:18:17

6 BOGDAŃSKI Łukasz GDYNIA M20/M30 4 M 6 00:10:41 6 00:01:36 01:23:12 8 00:00:56 00:19:34 6 01:55:59.25 +00:23:19

………………………………………………………….

7 WOJTOWICZ Jarosław ELBLĄG M20/M30 5 M 7 00:09:43 4 00:02:28 01:21:13 6 00:01:16 00:22:19 11 01:56:59.15 +00:24:19

11 JASZCZUK Jarosław BRANIEWO M40 4 M 10 00:10:54 8 00:01:50 01:36:10 14 00:01:31 00:21:29 8 02:11:54.90 +00:39:15

69261204 2467249706675228 27036260782571520 n

Dwójka (0.2 km+19.9 km+1.9 km)

1 RUSAK Michał GDYNIA M20/M30 1 M 1 00:04:08 1 00:01:03 00:38:46 1 00:00:35 00:07:49 1 00:52:21.05

2 MARSZAŁEK Przemysław GDYNIA M20/M30 2 M 2 00:05:22 7 00:01:51 00:42:20 3 00:01:16 00:09:10 3 00:59:59.85 +00:07:38

3 TYWOŃSKI Marcin GDAŃSK M40/M50 1 M 3 00:05:28 8 00:02:30 00:41:31 2 00:01:03 00:09:54 7 01:00:26.85 +00:08:05

4 ORMIANIN Marcin TCZEW M20/M30 3 M 4 00:04:37 3 00:01:17 00:43:42 4 00:01:08 00:10:36 10 01:01:20.55 +00:08:59

5 STOSIK Paweł GDAŃSK M20/M30 4 M 5 00:04:13 2 00:01:07 00:47:34 11 00:00:39 00:09:43 5 01:03:16.25 +00:10:55

6 ZAWISTOWSKA Wioletta SULMIN K20/K30 1 K 1 00:05:36 9 00:01:13 00:45:35 6 00:01:08 00:10:13 9 01:03:45.80 +00:11:24

…………………………………………………………….

7 ŚLĘZAK Adam TOLKMICKO M20/M30 5 M 6 00:05:48 14 00:02:10 00:44:23 5 00:00:46 00:11:12 15 01:04:19.85 +00:11:58

!!!

Chcesz wesprzeć portal WAMA-SPORT?

Jeśli chcesz pomóc nam w prowadzeniu portalu, zachęcamy do wsparcia nas na Patronite! Już 3zł miesięcznie jest dla nas znaczącą kwotą!

To zajmie tylko chwilę! Transakcji możesz dokonać przez przelew bankowy, BLIK lub PayPal!

Frombork sport powszechny triathlon

Komentarze

Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments

Wspierają nas

Ośrodek Sportu i Rekreacji Olsztyn

Warmińsko-Mazurskie Zrzeszenie Ludowych Zespołów Sportowych

Urząd Marszałkowski Województwa Warmińsko-Mazurskiego

0
Chcielibyśmy poznać Twoją opinię! Skomentuj artykuł!x
()
x